Hoppa till sidans innehåll

Vilka är vi?


Julia Öijwall (Ordförande, webbansvarig)

Hej,

Julia heter jag och är 17år. Jag rider ca 3 ggr i veckan på våran fina skäck Timotej. Jag har ridit på ridskola många år, varav ca 3 år här på Ekerö. Jag jobbar i stallet på lördagar och är ägare till Border Collien Elsa, som ofta brukar vara med mig i stallet. Mina favoriter i stallet är, såklart, Timotej och Gimmi. 

 

Simone Forssell (vice Ordförande, sekreterare)

 

Louise Anderbjörk (kassör)   

Mitt namn är Louise och jag är en mycket hästintresserad 13, snart 14, årig tjej. Jag har ridit i ca 5 år var av 3 är här på denna ridskola. På Ekerö Ridskola rider jag 3-4 gånger i veckan men är ofta där vid andra tillfällen också då det är ett väldigt välkomnande och trevligt ställe att vara på. Min favorithäst är den fina ponnyn Delilah som jag ofta rider på träningarna men också på de flesta tävlingarna som anordnas på stallet. Jag är hyfsat ny i MÄRK-U då jag bara har suttit i dess styrelse i ca ett år, men det året var varit mycket roligt och lärorikt och det är alltid lika kul att jobba på något nytt som vi vet kommer göra stallet till en roligare plats för de unga!!

 

Kajsa Löveneke

Hej jag heter Kajsa, jag är 13 år och rider på ridskolan några dagar i veckan. Jag började rida på Ekerö ridskola som knatte för 8 år sedan, och tycker fortfarande att det är mycket kul. Min favoritponny på ridskolan är lilla Alladin.

 

 

 

 

 

  

Uppdaterad: 31 JAN 2016 11:30 Skribent: Julia Öijwall

Postadress:
Mälaröarnas RK - Ridsport
c/o Ekerö Ridskola, Ekebyhov
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info