Hoppa till sidans innehåll

Nyheter - Stockholms läns ridsportförbund


Ridsportforum Stockhom genomförs för första gången ute på Gällöfsta Konferens. På plats finns cirka 60 deltagare som representerar 23 olika föreningar i Stockholms Läns Ridsportförbund.
 

Detta händer i helgen!

(2017-10-20 10:26)
Föreläsningar, inspiration, diskussioner och framtidstänk kommer att genomsyra Ridsportforum Stockholm 2017. I helgen kommer deltagarna vid Ridsportforum Stockholm 2017 lyssna på inspirerande föreläsningar och även erbjudas möjlighet att diskutera...
 
Verksamma ridlärare bjuds in till Ridlärarmästerskap i dressyr 2017. Mästerskapet rids i Lätt A:3
 
Måndagen efter Ridsportforum Stockhom 2017 har kansliet stängt. Varmt välkomna åter tisdagen den 24 oktober.
 
  Ponnyallsvenskan i dressyr divsion II avgjordes den 15 oktober hos Södertälje Ridklubb. Enskede Ridsällskaps lag vann följt av Sorunda Ridklubb på andra plats. Totalt deltog 16 lag i serien.
 
Dressyrallsvenskan divsion I avgjordes den 8 oktober hos Botkyrka Ridsällskap. Vallentuna Ridklubbs lag vann följt av Södertälje Ridklubb på andra plats. Totalt deltog 9 lag i serien.
 
Satsningen på unga ryttare fortsätter 2018 med samma upplägg som 2017  (här kan du läsa om 2017 års satsning) . Satsningen är öppen för dig som är mellan 13-20 år och tävlar häst eller ponny på lägst LB nivå i hoppning, dressyr eller fälttävlan. 
 
Årets VIP-dag för ridlärare och tränare den 1 december handlar om vikten att ta hänsyn till hästens exteriör när vi utbildar den. Ses vi i Friends Arena?
 
Erbjudande om fördjupningskurser för ridlärare som Hästsportens folkhögskola erbjuder i samarbete men Ridskolan Strömsholm i december. Kurserna vänder sig till Ridlärare på nivå SRL I eller högre.
 
Vid träff 7 var ryttarens dvs. idrottarens fysik i fokus. Anna-Karin Söderquist som unga ryttare träffat tidigare höll i passet som ägde rum på Hufvudsta Ridskola i Solna. Regn och rusk stoppade inte de entusiastiska deltagarna.
 
Först till kvarn! Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna bjuder in till Tränarforum Stockholm. Bosön den 17-18 november 2017
 
WE Uppland hälsar tävlande och arrangörer kring Mälardalen välkomna till Tävlingsträff inför 2018.
 
En ungdomsdag med fokus på hur vi är mot varandra i stallet.
 
Stockholms Läns Ridsportförbund söker arrangörer till 2018 års Distriktsmästerskap - DM i grenarna Dressyr, Hoppning, Fälttävlan, Körning, Paradressyr, Working Equitation - WE och Distansritt. Är din förening intresserad av att arrangera DM för...
 
Det behövs fler tävlingstillfällen i paradressyr! Att arrangera fler tävlingar behöver inte vara krångligt alls. - Vill inspirera arrangörer och därför har vi tagit fram en guide där vi samla tips och råd hur man gör och vad som krävs, säger Kerst...
 

 

 _____________________________

    MÄRK's sponsorer

Logga Alverbäcks

Mälarö Färg & Tapet

 

 

   Logga Färingsö trä

Postadress:
Mälaröarnas RK - Ridsport
c/o Ekerö Ridskola, Ekebyhov
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info