Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Höst


Välkomna tillbaka till stallet, ridningen och alla härliga hästar. Vilken sommar vi har haft, jag hoppas att ni har njutit lika mycket som vi i stallet har. I sommar har vi för första gången haft ridläger och helgkurser på Ridskolan, vilket har varit mycket uppskattat. Det är även varit ett ponnyläger hos Helena och Christer på Adelsö. Hästarna har fått en välbehövlig vila på Adelsö, Munsö och Gällsta Ö. Stallet är ordentligt städat och målat, massa fix har Hanna och Peter hunnit med, det har blivit så fint.

Ena ridhusväggen mot utebanan är nymålad och vi ska försöka måla de andra väggarna under augusti nästa år. 
Vi har även legat på våra kommunala politiker för att ta reda på hur de ställer sig till hästverksamheten och Ridskolan på Ekebyhov, vi har fått en del svar och även haft besök av några politiker, kul!
Vi har haft besök av en journalist från Mälaröarnas Nyheter som har publicerat en artikel om oss. Läs gärna i länken nedan.
Artikel i Mälaröarnas Nyheter
Vi fortsätter arbetet med att få till en dialog med kommunen angående bland annat nytt klubbhus med omklädningsrum, dusch och toaletter, teorisal med cafeteria och även nya personalutrymmen. Ett långsiktigt mål är att få ett nytt ridhus där gamla "tältet" stod.

Vi står inför en höst med många utmaningar, men med den goda viljan alla i klubben och på Ridskolan har, så kommer vi långt.
Glöm inte att hålla er uppdaterade via vår FaceBooksida, där lägger vi in allt som händer.

Jag önskar er en härlig höst med många roliga timmar på hästryggen och med alla kamrater i stallet.
Med vänlig hälsning
Eva Wirén/Ordförande

Uppdaterad: 17 SEP 2018 17:23 Skribent: Eva Wirén
Epost: This is a mailto link

 

 _____________________________

    MÄRK's sponsorer

Logga Alverbäcks

Mälarö Färg & Tapet

 

 

   Logga Färingsö trä

Postadress:
Mälaröarnas RK - Ridsport
c/o Ekerö Ridskola, Ekebyhov
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info