Hoppa till sidans innehåll

Nytt samarbetsavtal 2017


NYTT SAMARBETSAVTAL MELLAN MÄLARÖARNAS RIDKLUBB
OCH EKERÖ RIDCENTER AB

Ekerö Ridcenter AB har från och med 2017-07-01 fått i uppdrag att för Mälaröarnas Ridklubbs medlemmar ansvara för och genomföra den del av föreningens verksamhet som utgörs av lektionsridning i grupp på ponny och häst, kurser och annan verksamhet enligt överenskommelse samt viss avsutten verksamhet. Ridskoleverksamheten ska bedrivas enligt de riktlinjer som utges av Svenska Ridsportförbundet.

Det innebär att alla lektionsryttare/medlemmar nu framöver får fakturor rörande all lektionsverksamhet/kurser från Mälaröarnas Ridklubb. Ekerö Ridskola har fortfarande ansvar för att bedriva lektionsverksamhet.

Från och med 2017-07-01 har MäRK tillsammans med Ekerö Ridcenter AB köpt in ett nytt administrationsprogram, Xenophon, som kommer att underlätta både för MäRK, Ekerö Ridskola och alla medlemmar framöver.

Alla lektionsryttare/medlemmar har fått ett mail från Helena att ni numera har tillgång till "MinRidskola", där ni bland annat kan se er lektionstid, avboka lektioner, boka kurser mm. Ni kan även se era fakturor och betalningar. På Min Ridskola söker ni även medlemsskap i MäRK.

Har ni några frågor angående samarbetsavtal och/eller MinRidskola, så kontakta Helena på ridskolan eller Eva/Ordf. MäRK

Länk till Ekerö Ridcenter AB [Ekerö Ridcenter AB]

Uppdaterad: 23 APR 2018 14:22 Skribent: Eva Wirén
Epost: This is a mailto link

 

 _____________________________

    MÄRK's sponsorer

Logga Alverbäcks

Mälarö Färg & Tapet

 

 

   Logga Färingsö trä

Postadress:
Mälaröarnas RK - Ridsport
c/o Ekerö Ridskola, Ekebyhov
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info